miercuri, 11 iunie 2008

Prevenirea cancerului de col uterin cu ajutorul produselor naturale

Tema dezbaterii are în centru statisticile privind cancerul de col uterin. Acestea sunt îngrijorătoare deoarece, la fiecare două minute, o femeie moare din aceasta cauză şi în fiecare an sunt descoperite o jumătate de milion de noi cazuri.
În România cancerul de col uterin reprezintă a treia cauză de deces prin cancer la femei. Infecţia cu HPV apare frecvent la femeile tinere, active sexual, incidenţa cancerului de col uterin fiind mai mare însă la persoanele de 30-35 de ani şi la cele de 60-65 de ani.
Astfel, specialiştii de la Hofigal afirmă că, dacă este depistat la timp, cancerul de col uterin poate fi combătut, cu ajutorul unei scheme de tratament de medicină naturală complementară. Aceştia nu resping tratamentul tradiţional, chiar mai mult, fiecare pacientă care li se adresează este îndemnată să se prezinte la un cabinet medical de specialitate, în primul rând, pentru a-şi face Testul Papanicolau.
Medicina naturală reprezintă însă un tratament adjuvant de nădejde în prevenirea şi combaterea acestui tip de cancer, graţie principiilor active conţinute de produse care stimulează sistemul imunitar, al ţesuturilor (prin oxigenarea lor) şi cel intercelular. În plus, produsele conţin o serie de substanţe naturale, cum ar fi flavonoidele, polifenolii, antioxidanţii, vitaminele (C, E) şi alte substanţe imunomodulatoare.
Produsele naturale împiedică formarea unor radicali liberi, care nu fac altceva decât să omoare ţesuturile - medicina naturală împiedică moartea celulelor, ceea ce nu se întâmplă în chimioterapie. Tratamentul natural se află astfel în strânsă legătură cu diagnosticul oncologului, venind ca o metodă de combatere a efectelor adverse presupuse de diferitele tipuri de chimioterapie.
Pacienta care optează pentru un tratament complementar cu produse naturale trebuie să ţină cont de faptul că, chiar dacă nu prezintă riscuri, acestea trebuie administrate într-o anumită ordine, conform unor etape prestabilite: produse de stimulare a sistemului imunitar, produse de detoxifiere, produse antioxidante.
Ceea ce nu trebuie să omitem este faptul că, în prevenirea cancerului de col uterin, sunt recomandate produsele imunostimulatoare, detoxifiantele şi antioxidantele, contribuind în egală măsură la starea generală de bine a organismului. Astfel, prevenirea cancerului de col uterin include antioxidanţi şi imunostimulatoare precum: Spirulina cu extract total de cătină; Ulei de cătină; Depurin; Hofimun; Gemoderivat mlădiţe rozmarin; Gemoderivat muguri coacăz negru; Gemoderivat mlădiţe mur; Gemoderivat mlădiţe zmeur; Complet detoxifiant natural; Menolap; Hofestronat.

1. Spirulina cu extract total de cătină sub forma de comprimate conţine biomasă Spirulina Platensis şi extract de cătină concentrat (Hyppophae rhamnoides). Este un produs destinat suplimentării dietei datorită calităţilor nutriţionale şi funcţionale care rezultă din asocierea între biomasa de algă Spirulina Platensis şi extractul de Cătină. Se realizează astfel o combinaţie armonioasă între calităţile nutriţionale şi bioenergetice ale Spirulinei şi proprietăţile vitaminizante şi remineralizante ale extractului de Cătină.
2. Uleiul de cătină, sub formă de capsule acoperite, conţine ulei din fructe de cătină (Hippophae oleum), ale cărui principii active sunt extrase printr-un procedeu original, constituind un concentrat natural alimentar, şi lecitină. Este un tonifiant general, antianemic, vitaminizant; imunostimulator; stimulează sinteza proteinelor în ficat, fiind agent protector împotriva cirozei hepatice; îmbunătăţeşte funcţia de detoxifiere a ficatului şi asigură troficitatea celulei hepatice; trofic retinian; protector şi stimulator al regenerării măduvei hematogene.
3. Gemoderivat muguri de coacăz negru (Ribes nigrum) stimulează corticosuprarenala pentru secreţia unor hormoni cu proprietăţi antiinflamatorii şi antialergice (acţiune cortizon-like), activează catabolismul ureei, acidului uric şi colesterolului, stimulează metabolismul.
4. Gemoderivat mlădiţe mur (Rubus fructicosus) are acţiune remineralizantă, hipoglicemiantă, antisenescentă, antioxidantă, hipotensivă, antiinflamatorie, cicatrizantă, diuretică.
5. Gemoderivat mlădiţe rozmarin (Rosmarinus officinalis) are acţiune hepatoregeneratoare, de reechilibrare a disfuncţiilor hepatobiliare (colagog-coleretică, antispastică, antiinflamatorie), hipocolesterolemiantă, de normalizare a profilului electroforetic al proteinelor serice, de reglare a funcţiilor glandelor cu secreţie internă (hipofizară, suprarenală, ovariană şi testiculară).
6. Gemoderivat mlădiţe zmeur (Rubus idaeus) are organotropism pentru aparatul genital feminin; echilibrează secreţia hormonală ovariană; echilibrează funcţiile axei hipotalamo-hipofizo-gonadice; reglează metabolismul proteic şi reechilibrează valorile proteinelor serice; are acţiune antispastică uterină.
7. Menolap sub formă de capsule conţine pulbere din rădăcină de brusture (Arctium lappa). Este un produs destinat suplimentării dietei pentru asigurarea aportului de nutrienţi şi substanţe bioactive, care conferă regimului alimentar proprietăţi depurative, detoxifiante, sudorifice, diuretice, de intensificare a funcţiilor hepatice şi renale, proprietăţi hipoglicemiante, hipocolesterolemiante, de tonic general şi de stimulare a sistemului imun.

8. Hofestronat - conţine: extract de cimbru (Thymus vulgaris), extract de zmeur (Rubus idaeus), extract de cătină (Hippophae rhamnoides), extract de salvie (Salvia officinalis), ulei volatil de salvie (Salviae aetheroleum), ulei volatil de cimbru (Thymi aetheroleum). Este un supliment alimentar pentru completarea dietei zilnice la femei cu afecţiuni endocrino-ginecologice. Reglează cantitativ ciclul menstrual (ritm, durată, flux); are rol de stimulare blândă şi de echilibrare a nivelului hormonal estrogenic în toate etapele fiziologice hormonale ale existenţei feminine; este tonic al sistemului nervos, îndepărtează oboseala mentală şi îmbunătăţeşte capacitatea de concentrare; este antisudorific (antiperspirant natural); este imunostimulator, antiinflamator, creşte rezistenţa la infecţii virale şi microbiene. Produsul nu conţine estrogeni sintetici, progesteron, testosteron sau derivaţi steroidici cu risc potenţial de efecte dăunătoare. Produsul nu predispune la îngrăşare şi nu prezintă riscul de dependenţă.

9. Complex detoxifiant natural - conţine; extract armurariu (Silybum marianum); extract busuioc (Ocimum basilicum); extract cimbru (Thymus vulgaris); extract de zmeură (Rubus idaeus); extract roiniţă (Melissa officinalis); extract mentă (Mentha piperita); extract levănţică (Lavandula angustifolia); extract lemn dulce (Glycyrrhiza glabra); ulei volatil de rozmarin (Rosmarinus officinalis); ulei volatil de mentă (Mentha piperita). Este un produs destinat suplimentării dietei, pentru proprietăţile hepatoprotectoare, de stimulare a sintezei de proteine. Protejează şi induce regenerarea celulei hepatice, contribuie la normalizarea valorilor transaminazelor serice crescute, induce creşterea fluxului biliar, îmbunătăţeşte digestia grăsimilor, are un efect uşor laxativ, un efect depurativ eficient în procesele de eliminare a substanţelor dăunătoare.
Sănătatea noastră ar putea beneficia într-o largă măsură de terapeutici naturale, dacă acestea ar fi folosite, mai ales, înainte ca boala să devină cronică, evitând în acest fel ravagiile numeroaselor medicamente chimice administrate uneori fără discernământ.
Numeroase afecţiuni recunoscute de medici ca nefiind legate de anumite leziuni ale organelor, dar care rămân rebele la tratamentul medicamentos, pot fi învinse cu ajutorul unor tratamente simple.

Drd. chim. Anca Daniela Raiciu,
Director Marketing la HOFIGAL EXPORT-IMPORT SA

2 comentarii:

Anonim spunea...

Despre cancerul de col: mai bine parintii si-ar invata fetele sa fie curate sufleteste. Astfel, daca ar respecta Cuvantul Domnului, nu ar trebui sa aibe toata viata decat maxim un partener: sotul lor cu care s-au Casatorit religios. Orice abatere de la aceasta este pacat de moarte.

Apoi, o Scrisoare deschisa catre Ministrul Sanatati:

Subiect: Solutii Miracol pentru Screening si Radioterapie:

Stimate domnule Ministru,

1. Radio-terapia de ultima generatie nu exista in Romania
Se numeste Hadrono-terapie (www.rsh.ro).
Sunt acceleratoare de ioni grei (ex. protoni) care au proprietatea de a "arde" doar tumora, fara a afecta vecinatatea.

2. Termografia de contact
De asemenea, nu stiu daca ati auzit de prof. Ioan MOGOS (a murit cam de 1-2 ani), inventatorul Termografiei de contact, cu care depista tumori de minim 3 mm oriunde in corp, 100% sigur, din stadii incipiente. Metoda total neinvaziva si sigura, rapida si foarte ieftina.
Prin 2003 se punea problema construirii unui aparat ieftin care se putea cupla usor la orice laptop prin USB. Am auzit ca exista deja acest nou prototip. Este unic in lume.
Adica, Romania ar ajunge pe primul loc in toata lumea prin aplicarea termografiei de contact (Atentie, nu termoviziune, ci termistori asezati pe piele) in depistarea oricarui tip de cancer, si supravegherea evolutiei bolii si a eficacitatii tratamentului.
Dr. Mogos a salvat oameni cu melanom malign folosind termografia, sau cancere de san vindecate complet fara operatie, doar radioterapie sub control termografic (pentru a vedea unde mai exista celule canceroase active). Este un diagnostic revolutionar, 100% romanesc.
In plus, aproape gratis si rapid (max. 10 min. o scanare completa a corpului).


Va multumesc,
Cu respect,
Cristian

Anonim spunea...

"mai bine parintii si-ar invata fetele sa fie curate sufleteste. Astfel, daca ar respecta Cuvantul Domnului, nu ar trebui sa aibe toata viata decat maxim un partener: sotul lor cu care s-au Casatorit religios. Orice abatere de la aceasta este pacat de moarte."


Cu tot "respectul" oricat de "curate sufleteste" ar fi fetele alea treaba mai tine si de reciprocitate nu? chiar daca EA are un singur partener daca el are numeroase partenere(ca deh barbatul e mai ...) e ca si cum ar avea si ea tot atatia parteneri nu? chestii elementare de transmitere bts(si nu te apara Domnul de bts doar pt ca esti credincioasa)
Asa ca educatia nu e doar pentru fete va asigut ca barbatii nu se nasc mai educati mai destepti mai fara de pacat.....asta-i misoginism pur