joi, 12 iunie 2008

MEDICINA ENERGETICĂ – prezentul şi viitorul echilibrării naturale a sănătăţii

Folosirea “Înţelepciunii Universale” este cheia rezolvării problemelor de sănătate cu care ne confruntăm, de la o simplă oboseală, până la afecţiuni cronice şi răni severe.

Electromagnetismul se poate utiliza atât pentru diagnostic periodic şi precoce - pentru evaluarea stării de sănătate a organismului ca întreg-, cât şi pentru echilibrarea organismului uman, ori de câte ori este nevoie, ca metodă de tratament curativ şi preventiv împotriva instalării afecţiunilor severe sau complicaţiilor, dar şi pentru stimularea vindecării rănilor (cicatricilor post-operatorii).

Ne confruntăm, în fiecare zi, cu un conflict intern între radicalii liberi şi antioxidanţii administraţi de organism pentru echilibrarea funcţionării corpului. Folosirea vibraţiilor energetice creşte de 100 ori activitatea antioxidanţilor, acţiunea fiind instantanee, în mod natural procesul ar dura 6-12 ore, timp în care acţiunea negativă a radicalilor liberi la nivelul proteinelor celulare s-ar instala deja şi procesele ar deveni dificil de armonizat (studii realizate la Cambridge, şi la Standford).
Câmpul normal electromagnetic terestru este de 0,7 gauss. Cel therapeutic este de 1,5 gauss. Diferenţa se datorează încărcării externe ce afectează funcţionarea celulelor.
Dacă în mediul exterior frecvenţa electromagnetică este depăşită (invadarea spaţiului electromagnetic cu aparate electronice: celulare, antene, aparate electro-casnice, etc.), celulele trebuie ajutate, ca prin armonizarea naturală, organismul să-şi regleze singur necesarul vibraţional, în locurile disarmonice.

Astfel, se menţine permanent mediul prielnic vieţii celulelor, fără dezechilibrele pe care le numim boli sau afectări ale stării de bine (minte-emoţii-corp).
PREVENTIV ŞI TERAPEUTIC = ECHILIBRU VITAL

ActiveCare asigură îngrijiri medicale la domiciliu pentru boli cronice, tratamentul plăgilor şi al escarelor, ajutor în alimentaţie, igienă individuală, mobilizare, recuperare motorie, tratamente medicamentoase şi recoltarea de produse biologice.

Profesioniştii ActiveCare tratează persoana care necesită îngrijiri ca pe o fiinţă umană în integralitatea sa împreună cu alţi specialişti, şi cu familia sau aparţinătorii acesteia, îngrijirile la domiciliu cuprinzând componente psihologice, spirituale, socio-culturale şi fiziologice. Îngrijirile persoanelor la domiciliu necesită un efort susţinut atât din partea echipei de îngrijiri medicale, cât şi din partea familiei pe toate laturile mai sus amintite pentru a putea maximiza şansele de vindecare şi restabilire a homeostaziei, acolo unde este cazul, sau de reeducare şi restabilire a unui grad de independenţă satisfăcător, care să asigure cel mai mare confort posibil, în viaţa de zi cu zi.

Asistenţii medicali şi infirmierele au o bogată experienţă de lucrul cu persoane în vârstă, imobilizate la pat sau nu, cu deficienţe senzoriale sau motorii, cu boli cronice sau degenerative în diverse stadii.

Experienţa, profesionalismul şi dăruirea cu care personalul ActiveCare acordă îngrijiri la domiciliu la cele mai înalte standarde în domeniu sunt cartea noastră de vizită pe care o prezentăm tuturor celor care vor să apeleze la serviciile noastre.
Tot ce facem este PENTRU BINELE DUMNEAVOASTRĂ!

Echipa Activecare
www.activecare.ro
Tel: 021. 310.01.22

Niciun comentariu: