luni, 9 iunie 2008

Opalescence, creatorul imaginii la care până acum doar ați visat!

Ați citit în reviste. Ați auzit că e la modă. Sute de milioane de oameni din întreaga lume au ales ca primă opțiune în albire opalescence. De ce să nu încercați și dumneavoastră?

Știți că albirea zâmbetului este una dintre cele mai puțin costisitoare și invazive modalități de a vă îmbunătății imaginea. V-ați at seama că zâmbetul este primul lucur pe care ceilalți îl observă la dumneavoastră. și ne place sau nu, acesta spune mai multe despre noi decât oricare altă trăsătură fizică.

Deci, este important să ne menținem un zâmbet luminos... nu-i așa?

Nimic mai simplu. Opalescence este conceput să se plieze pe necesitățole, stilul de viață și posibilitățile financiare ale fiecăruia dintre noi. Lucrează foarte bine în înlăturarea efectelor cafelei, tutunului și petelor de diverse tipuri, dovedindu-se eficient și asupra petelor de tetraciclină și fluoroză dentară.

În plus, este și sigur. Potrivit unuia dintre cele mai recente studii, aplicarea agenților de albire nu crește susceptibilitatea apariției cariilor în smalțul uman, iar albirea cu opalescence PF (cu fluor și nitrat de potasiu) ajută chiar la prevenția cariillor.

Recăpătați-vă încrederea în zâmbetul dumneavoastră cu opalescence
Lider mondial în albirea dinților.

Diviodent,tel: 0720 015 912, 021.410.59.46

Niciun comentariu: