marți, 24 iunie 2008

Ochelari de soare – Tendinţele verii 2008

Odată cu venirea verii, mai mult ca niciodată, trebuie sa ne protejam vederea de nocivele radiaţii ultraviolete emise de soare. şi cum putem face asta mai bine decat purtand o pereche de ochelari de soare avand 100% protecţie UVA şi UVB?!

În ultimii ani, ochelarii de soare au devenit un accesoriu omniprezent în colecţiile marilor creatori de renume mondial. Mesajul acestora se îndreaptă către îndeplinirea conştientă a nevoii de noutate, a schimbării necesare unei existenţe dominate de constrângeri, adaptare continuă şi viteză de reacţie. Nevoia de noutate trebuie alăturată curajului de a găsi neîncetat cea mai bună imagine personală pentru cele mai diverse momente ale vieţii, forţa interioară de a vedea o altfel de persoană în spatele aceleiaşi identităţi.

“ Omul modern este bine să caute mereu o schimbare coerentă a înfăţişării sale, pentru că moda îl va ajuta să se exprime, chiar şi cu micile defecte inerente fiecăruia, şi–i va menţine vie atenţia acordată propriei identităţi“.
Giorgio Armani

Ochelarii de soare 2008 satisfac toate gusturile: glamour, sportive, clasice, având încrustaţii, cristale, gravuri, perle, inserţii din piele. Remarcăm volumul ochelarilor de soare, care devine mai evident comparativ cu cei din colecţia anului 2007.Noile modele introduc forme noi şi extravagante, pentru a exprima personalitatea fiecărui purtător. Nu trebuie să uităm că ochelarii de soare sunt accesorii care ne scot din anonimat şi care ne conferă un plus de personalitate.
Stilul 2008 este ultramodern, se remarcă prin atitudine, finisări contrastante, culori luminoase sau mate.
Culorile evocă ideea de crepuscul prin utilizarea unei game de la negru intens la albastru petrol şi de la roz la auriu.
Culori îndrăzneţe: violet, roşu, galben, negru, în tonuri perlate, strălucitoare.
Rozul bombon este combinat cu crystal, movul este amestecat cu turcoaz pentru a conferi un efect irizat, nuanţele de maro sunt îmbinate cu lila transparent. De altfel, şi modelele fumurii sunt speciale: crystal – în nuanţe de negru, maro transparent – în nuanţe de mov, roşu, cyclam sau oranj.

Niciun comentariu: