vineri, 27 iunie 2008

Lupta impotriva cancerului

Cand sanatatea este la mijloc, trebuie sa stim ce poate si ce nu poate sa faca un supliment nutritiv pentru noi. Cand avem in fata situatii ce privesc viata si moartea, este mai bine sa utilizezi suplimente cu rezultate documentate si de la companii care isi pot sustine afirmatiile facute la adresa produselor pe care le au, cu materiale obtinute din cercetari clinice, acceptate si publicate.
Un astfel de produs, 100% natural, ce contine MGN-3 Arabinoxilan este probabil cel mai puternic imunostimulator si imunomodulator de pe piata, utilizat ca adjuvant in terapia anticanceroasa, chiar si in paralel cu chimioterapia, marindu-i eficienta si reducandu-i efectele negative.
Dr.Ghoneum M. din Departamentul de Imunologie al Universitatii DREW din Los Angeles a avut ideea de a reduce greutatea moleculara a Arabinoxilanului, extras din tarata de orez prin hidroliza partiala enzimatica, operatie ce a dus la fractiuni moleculare partial solubile care pot fi absorbite din intestin intr-o cantitate semnificativa ca imuno-modulator limfocitar. Hidroliza este efectuatã cu un extract din ciuperca schiitake (Lentium M), utilizatã în Japonia în tratamentul cancerului. Produsul de hidrolizã contine în afarã de arabinoxilanul modificat ca biodisponibilitate, fractiuni de hemicelulozã B, diverse polizaharide si proteoglicoli, toate de origine vegetalã, nemodificate genetic iar manipularea lor se face în absenta solventilor sau catalizatorilor chimici, fapt ce conduce la un produs real natural.Testele preclinice au dovedit lipsa mutatiilor genetice, toxicitate acutã sau cronicã practic inexistentã si o puternicã activitate imuno-stimulantã (in vitro si in vivo). S-a dovedit ca produsele ce contin MGN-3 Arabinoxilan sunt capabile sa mareasca activitatea celulelor NK(natural killer-ce distrug celulule canceroase) cu aproape 300% in doua saptamani, in timp ce activitatea limfocitelor B si T creste cu 200%,respectiv, cu 150%. Toate acestea duc la o intarire puternica a sistemului imunitar.

INDICATII TERAPEUTICE:
-Adjuvant in terapia cancerului, indiferent de stadiu(efect antitumoral)
-Recomandat in curele de radio/chimioterapie(le imbunatateste efectele)
-Hepatite B si C, ciroza
-Reumatism cronic
-Infectii cronice(bacteriene,virale,fungice)
-Diabet noninsulino-dependent
-Tabagism, etilism, persoane cu deficite imunitare.


Achiziţionând un pachet de tratament standard de 4 cutii Bio Bran 1000, veţi plăti doar 3 cutii.
Şansa unui nou început!
Oferta valabilă până la 30 Iunie 2008, in limita stocului disponibil.
Puteţi achizitiona Bio Bran 1000 din farmacii sau direct de la Depozitul nostru.
CONTACTAŢI-NE!


Chemomed, tel: 021.332.7102,0723.646.710

Un comentariu:

Anonim spunea...

am facut comanda si vrem sa incercam -copilul are 12 ani si are tumora de rinofaringe(rabdomiosarcom embrionar)st.3 cu invazia foselor nazale biopsiata chimio tratata-iradiata 2007 recidiva loco-regionala 0.8.2008 cu metastaza embrionra la plamananul stang.