joi, 12 iunie 2008

Biorezonanța magnetică diagnostic și terapie


Nu doctorul vindecă boala, ci corpul ca întreg se vindecă”- Hipocrate

Medicina energetică sau vibrațională cercetează corpul electric, biocâmpul, aflând mai mult despre pacient decât conștientizează acesta la momentul respectiv. Se procesează de două ori mai multe informații, se îmbunătățește acuratețea testelor și a posibilității terapeutice.
Este un sistem de investigație care nu oferă diagnostice (bazate pe simptome și semne clinice și de laborator) ci prediagnostice, orientări asupra stării funcționale a întregului organsim, alegând automat și remediile cele mai potrivite, individualizate conform priorităților fiecărui pacient, fiind total neinvaziv, eficient profilactic și curativ. Unele atenționări vizează tulburări în stadiu incipient, nesesizate clinic sau prin analize uzuale de laborator, altele se referă la stadii evolutive ale unor afecțiuni cunoscute deja, poate chiar tratate anterior.

Neuron este un aparat care nu folosește calcule empirice, ci un sistem științific,bazat pe fizica quantică, cu o evoluție și perfecționare ce durează de mai mult de zece ani și care în țările avansate economic și social se folosește curent. Este un real ajutor pentru medici și pacienți în depistarea precoce a unor disfuncții precum și a factorilor cauzali, în etapa în care capacitățile funcționale ale organsimului sunt încă la nivele ridicate și capabile de a elimina pericolul unor afecțiuni grave, prin metode cât mai puțin agresive. Prin aceasta, el diferă mult de medicina clasică, alopată, care intervine de regulă când apar simptomele, semne ale unei afecțiuni deja instalate. Sistemul este neinvaziv și lipsit de efecte secundare, totuși este contraindicat purtătorilor de stimulator cardiac și celor cu comitialitate incorect tratată (cu crize frecvente).

În urma testului, se oferă medicului și pacientului informații referitoare la disfuncțiile fiecărui organ în parte, în ordinea gradului de deviere față de normal. Referirile asupra organelor de simț și asupra unor valori (ex. TA, colesterol, Hb, glicemie) sunt direcționale (scăzut- crescut) fără repere numerice. Sunt evidențiate informații importante despre necesitățile de bază ale organismului investigat: oxigenare, hidratare, factori nutritivi (aminoacizi, vitamine, minerale, oligoelemente), necesitatea de refacere prin somn, de relaxare fizică și mentală.
Sunt identificați factori agresori asupra organismului (de stres): chimic, geopatic, traumatic, emoțional, psihosocial, etc. și capacitatea organismului respectiv de a răspunde acestor factori (faza de alarmă, de adaptare sau de epuizare). Este evaluată starea organelor interne, a glandelor endocrine, a sistemelor enzimatice, a metabolismului glucidic, lipidic și proteic, echilibrul acido - bazic și vitalitatea celulară. Se poate testa compatibilitatea pacientului cu tipuri de alimente, medicamente sau produse naturale. Din informațiile oferite, medicul poate aprofunda detalii referitoare la: imunitate (tumorală, celulară, reacții autoimune); alergii, sensibilități, intoleranțe; prezența și riscul activității unor agenți patogeni (virusuri, bacterii, fungi, paraziti...); blocaje energetice (meridiane, chakre) și efectele lor în performanță, starea de bine, ritmul somn-veghe, stări de oboseală cronică; prezența energiilor negative (radiații, câmpuri electromagnetice, unde geopatogene); factori ereditari; echilibrul neuro-endocrin și al neuro-transmitatorilor, ce sunt afectați de stres; toxine de diferite categorii și efectele lor în organism; riscul degenerativ (pe oase, articulații, noduli, chisturi, tumori cu localizări generale); riscul și cauzele oscilațiilor de masă corporală (slăbiri/obezitate, supraponderalitate); cauzele și remediul tulburărilor de menopauză/andropauză/adolescență; tipul morfo-fiziologic constituțional al copiilor, valabil pentru un stil de viață și alimentație potrivită, personalizată din faze timpurii.

În situațiile în care acest lucru se impune, se indică efectuarea altor examene medicale specializate sau de laborator. În țările avansate, cu experiență în utilizarea sa, sistemul este folosit în cea mai mare parte în scop profilactic și terapeutic.

Cu ajutorul său se poate reduce gradul de uzură organică, se poate realiza detoxifiere intensă, înclusiv de nicotină (există un program dedicat special celor care doresc să se lase de fumat), se poate obține reechilibrarea bioenergetică. În acest scop, aparatul conține în programul său peste 50 de energii corective. Pe baza datelor culese, medicul ActiveCare ® se orientează asupra schimbărilor necesare în modul de viață și poate recomanda cele mai potrivite remedii pentru păstrarea sau îmbunătățirea sănătății. Este de dorit ca produsele vizate să conțină numai elemente naturale, în concentrațiile și corelările necesare pentru reechilibrarea naturală a funcțiilor organismului.

Dr.Gabriela Morusan

www.activecare.ro

Niciun comentariu: