luni, 9 iunie 2008

Cancerul a mai pierdut un pas!

Tehnicile moderne de rafinare a produselor alimentare, de cele mai multe ori, îndepărtează fibrele şi celelalte componente nedigerabile, considerate că slăbesc calităţile gustative, rezultând materii prime alimentare care au fost asociate cu creşterea ratei îmbolnăvirilor în cazuri de hiperlipidimie, diabet, cancer de colon şi afecţiuni cardiace ischemice, toate afecţiuni care pun mari probleme de tratament.
După o profundă analiză a fibrelor dietetice, s-a demonstrat că ingerarea acestora este strâns legată de o stare bună de sănătate , fibrele ajutând la menţinerea homeostazei şi jucând un rol terapeutic. Dr. M. Ghoneum, din Departamentul de Imunologie al Universităţii DREW din Los Angeles, a avut ideea de a reduce greutatea moleculară a Arabinoxilanului, extras din tărâţă de orez prin hidroliză parţială enzimatică, operaţie care a dus la fracţiuni moleculare parţial solubile care pot fi absorbite din intestin într-o cantitate semnificativă ca imunomodulator limfocitar. Hidroliza este efectuată cu un extract din ciuperca schiitake (Lentium M), utilizată în Japonia în tratamentul cancerului.
Imunoterapia este foarte importantă în tratamentul cancerului. S-a efectuat un studiu amplu, la Clinica Sano din Japonia, pe 205 pacienţi cu cancer progresiv aflaţi în stadiile avansate III–IV, cu leziuni neoperabile sau metastaze rămase după intervenţia chirurgicală. Leziunea primară a fost localizată la plămâni (31 pacienţi), ficat (18), uter (7), sâni (33), prostată (4), rect (28), stomac (34), noduli limfatici (11) şi altele (29). Tuturor pacienţilor li s-a măsurat activitatea celulelor NK, index patologic pentru cancerul progresiv, parametru al măsurării imunităţii. S-a observat o dublare a activităţii limfocitelor NK (natural killer - distrug celulele canceroase) după o săptămână de administrare a 3g MGN-3 Arabinoxilan/zi şi o triplare după numai două luni.
Alte studii demonstrează o creştere a activităţii limfocitelor B şi T cu 200%, respectiv cu 150%, în timp ce nivelurile de interferon şi TNF (factor de necroză tumorală) cresc semnificativ, făcând din MGN-3 Arabinoxilan, probabil, cel mai puternic imunostimulator 100% natural.

INDICAŢII TERAPEUTICE:
- adjuvant în terapia cancerului, indiferent de stadiu(efect antitumoral),
- recomandat în curele de radio/chimioterapie (le îmbunătăţeşte efectele)
- hepatite B şi C, ciroza
- reumatism cronic
- infecţii cronice (bacteriene, virale, fungice)
- diabet noninsulino-dependent
- tabagism, etilism, persoane cu deficite imunitare.
Chemomed, tel: 0723.646.710, 021,332.71.02
http://www.chemomed.ro/

Niciun comentariu: