joi, 12 iunie 2008

BIOREZONANŢĂ ŞI TERAPIE MORA


Aceasta este o evaluare completă a stării de sănătate a organismului(screening) asociată cu o terapie de armonizare particulară, personalizată pentru persoana respectivă.

Metoda are la bază principiile medicinei bioenergetice, dezvoltată în urma cercetărilor din ultimii 25 de ani în biofizică.
Screeningul şi terapia Mora NU SUNT: electrostimulare, electroterapie, iradiere; bioenergetică (paranormal).

În ultimii 20 ani, s-a observat că medicina modernă nu poate detecta starea de boală din stadiile incipiente, întrucât orice afecţiune începe la nivel celular, prin perturbări la nivelul biocâmpului. Când aceste dizarmonii nu sunt reglate la timp, bolile manifestate devin dificile şi costisitoare.
Metodele bioenergetice lucrează cu componenta electromagnetică a corpului uman şi a oricărui element, substanţă, microorganism, parazit, virus etc. din natură, care emit, fiecare, frecvenţe electromagnetice specifice. Acestea pot fi comparate, dar sunt mai fine decât impulsurile cardiace detectabile prin EKG sau cele ale creierului (EEG).


În timp ce tratamentele chimice se adresează structurii biochimice, cele chirurgicale, structurii anatomo-fiziologice, bioenergetica se adresează structurii subtile, electromagnetice a celulelor şi componentelor sale intime, fără efecte secundare, căci se foloseşte strict modelul personal de informaţie, care este echilibrat, în cazul unor dezechilibre prezente.
Evaluarea şi terapia sunt ghidate prin măsurarea punctelor de acupunctură.
Scopul este să se neutralizeze vibraţiile electromagnetice dizarmonice din corp , pentru a fi înlocuite, prin armonizare internă, cu vibraţii potrivite acelei persoane, crescând imunitatea şi redând celulelor funcţiile de regenerare şi metabolism normale. Acest lucru se realizează folosind energetica proprie persoanei, aparatul efectuând doar evaluarea şi conversia acestor vibraţii.

AFECŢIUNILE TRATABILE:
- durerile acute şi/sau cronice din orice afecţiune asociată;
- detoxifierea organismului de elemente nocive (alergeni, paraziţi, viruşi, metale grele, chimicale etc.);
- afecţiunile dermatologice (eczemă, psoriazis, dermatite, acnee etc.);
- sindromul de oboseală cronică, stres;
- tulburările hormonale;
- bolile circulatorii (cardiace, periferice);
- tulburările metabolice( hepatite, litiaza biliară, renală, gastrite, ulcere, inflamaţiile ale colonului, disbacterioze, colon iritabil etc.);
- intoxicaţiile alimentare şi de mediu (inclusiv cele elecromagnetice);
- testări de alimente, medicamente, amalgamuri;
- obezitate/supraponderabilitate;
- etc.
Metoda este sigură inclusiv la copii.
De la prima şedinţă se pot obţine remedieri eficiente, în bolile cronice, fiind nevoie de 3-4 şedinţe ulterioare.
ActiveCare dispune de unicul aparat NEURON din Bucureşti, pentru a vă oferi servicii de evaluare invazivă, pornind de la cauza intrinsecă, pentru a facilita “propriului vindecător” din Dvs. să prevină îmbolnăvirea sau să vă complementeze tratamentele urmate, stimulându-le eficienţa.

Dr. Gabriela Morusan
Tel:0724 570 473, 021 310 0122

www.activecare.ro

Un comentariu:

JCD spunea...

Active Care nu mai face terapie Mora demult. Am sunat eu si am intrebat.