luni, 9 iunie 2008

Machiajul semipermanent (1)

Cosmetica este la fel de veche ca şi omenirea însăşi. Oamenii au depus eforturi dintotdeauna să-şi schimbe înfăţişarea, să fie mai frumoşi.
Machiajul este, de milenii, o parte componentă constantă a autoprezentării umane, iar în societatea noastră este o parte componentă de la sine înţeleasă a ritualului cotidian de întreţinere.
Prin tehnica tatuării a fost descoperită o lume nouă şi a fost urmată de machiajul semipermanent, surioara tatuajului, în anii '80. Astăzi, datorită tehnicii şi cercetării moderne, surioara a crescut şi în cosmetică şi nu se mai poate face abstracţie de machiajul semipermanent.
Un machiaj bine realizat este condiţionat de cunoştinţe de specialitate şi de o şcolarizare cu privire la visagism, dermatologie, igienă şi tehnică. Cu atât mai important este astăzi faptul că te laşi consultat cu privire la un tratament de machiaj semipermanent, pentru ca apoi să te adresezi cu încredere unor pigmentişti[e] bine instruiţi pentru a obţine rezultatele pe care ţi le doreşti.

CE ESTE MACHIAJUL SEMIPERMANENT

Prin “machiajul semipermanent” sunt folosite multe denumiri diverse. În general, prin acesta se înţelege introducerea în piele a unor pigmenţi de culoare [pigmentare]. Deosebirea esenţială faţă de tatuaj este că, la machiajul semipermanent, modul de lucru este mult mai delicat, calitatea culorilor este deosebită şi adâncimea implantării mai redusă. Cu un machiaj semipermanent pot fi înlocuite liniile şi nuanţele fardării cotidiene şi pot fi realizate accentuări pline de efect, care dau feţei o strălucire cu totul nouă, sau se poate ajunge la o evidenţiere absolut normală şi decentă a unei expresii absente.
Pentru Dumneavoastră un machiaj semipermanent corespunzător înseamnă să vă simţiţi bine, să vă prezentaţi cum doriţi, de la discret până la dramatic intensiv. Caracteristica personală a feţei este subliniată, micile neregularităţi corectate, totuşi faţa rămânând unicat inconfundabil.
La sistemul semipermanent, prin linii fine şi desene delicate de nuanţe poate fi perfecţionată frumuseţea individuală. Prin tehnici deosebite, poate fi desenat conturul buzelor, sunt posibile umplerea volumului buzelor, intensificarea genelor, ca şi machiajul de pleoape, intensificarea sprâncenelor sau redesenarea firelor de păr din sprâncene (acolo unde lipsesc), recrearea unei forme armonioase a sprâncenelor (în concordanţă cu simetria fiecărei feţe în parte).
Machiajul semipermanent Goldeneye nu numai că arată bine, ci este şi absolut rezistent la ştergere şi apă, hipoalergic şi mereu corespunzător fiecăruia.

CINE POATE PURTA MACHIAJUL SEMIPERMANENT.

Metoda sistemului semipermanent este potrivită în mod perfect pentru toate persoanele
cu lentile de contact şi pentru cei care poartă ochelari. Poate fi folosit fără probleme la persoanele care tind spre alergie şi nu pot suporta machiajul normal. Este ideal pentru sportive şi pentru cei care nu rezista la creioanele de machiaj, precum şi pentru bărbaţi şi femei care nu au îndemânarea sau timpul pentru un machiaj cotidian perfect.

Clinica Aesthetic Line
http://www.aesthetic-line.ro/
021-2112998

Niciun comentariu: