vineri, 27 iunie 2008

Ingrijiri medicale la domiciliu


Ingrijirea unei persoane, fie batran, copil sau din cauza unei boli, nu este usoara. Fiecare dintre noi facem acest lucru , la un moment dat cu cei apropiati.
Ingrijirile medicale acordate la domiciliu de profesionisti, cu daruire si multa intelegere , reprezinta o activitate nu la indemana si putin apreciata.

ActiveCare® asigura la domiciliu ingrijiri medicale pentru boli cronice, tratamente, recoltare de analize , pansamentul plagilor si al escarelor, supravegherea parametrilor fiziologici, ajutor in alimentatie, mobilizare, igiena individuala, recuperare motorie, boli al caror tratament si complicatii necesita ingrijiri speciale.
De asemenea tendinta de scaderea a perioadei de spitalizare impune continuarea tratamentului, monitorizarea convalescentei, a recuperarii, la aceeasi standarde profesionale, dar cu avantajul oferit de mediul familial, toate pentru obtinerea rezultatului maxim, vindecarea sau imbunatatirea starii de sanatate ActiveCare® asigura toate acestea prin colectivul sau.

Profesionistii ActiveCare® angajati in aceasta activitate sunt buni tehnicieni , buni psihologi si cu calitati deosebite de comunicare. Persoanele care au beneficiat de asistenta medicala si-au imbunatatit calitatea vietii si au participat alaturi de famiile lor la viata de zi cu zi.
Afectiuni cronice, severe au fost stabilizate respectand tratamentul medical prescris si adaugand in plus multa intelegere si servicii personalizate.

Aceasta activitate medicala inseamna performanta care se traduce in cazul celor ce necesita tratament post-operator in profesionalism, rapiditate, abilitate in manuirea mijloacelor de transmitere a informatiilor on line medicului curant multa rabdare pentru cei cu boli cronice.

Este o munca de uzura cu persoanele cu boli cronice, sau cu cei care necesita tratament, pentru ca au nevoi speciale si perceptii diferite si care solicita , chiar daca nu o spun, multa afectiune.

Tot ce facem este PENTRU BINELE DUMNEAVOASTRA!

Dr. Mihaela Ivan

Tel:021.31.00.22

Niciun comentariu: