miercuri, 17 iunie 2009

ENZIMOTERAPIA SISTEMICA

Terapia moderna cu enzime dateaza de la inceputul secolului XX. In 1906 dr. John Beard, embriolog la universitatea din Edinburg a descris utilizarea enzimei tripsina in tratamentul cancerului.De la mijlocul secolului XX profesorul Max Wolf/USA/ a descoperit valoarea terapeutica a tratamentului cu enzime , elaborand o metoda de tratare a diverselor afectiuni cu ajutorul unei combinatii de enzime- proteaze de origine vegetala si animala care influenteaza diverse verigi ale procesului patologic , inflamatie, reactiile imune, proprietatile reologice ale sangelui , sistemul de hemostaza si antioxidant.Profesorul Max Wolf este considerat parintele enzimelor sistematice.

In anii 60 profesorul Karl Raisergher /Germania/ primul in lume a realizat productia pe cale industriala a preparatelor enzimoterapiei sistemice :unul din reprezentantii clasici produsul- WOBENZYM – de la numele prof. Wolf si asistentei sale Benitez
Enzimele sistemice se comporta ca niste veritabili agenti terapeutici stimuland potentialul terapeutic innascut al organismului. Ele refac celulele uzate, inlaturand materialul uzat, eliminand colesterolul nesanatos din sange, produc hormoni, mentin echilibrul dintre organe si alimenteaza cu substante nutritive neurotransmitatorii care ajuta memoria si dispozitia.
Avand certe proprietati de refacere si reintinerire (longevitate) a organismului, enzimele metabolice. Dar nu numai, sunt indispensabile, cu atat mai mult cu cat odata cu inaintarea in varsta, organismul nu mai secreta acelasi numar de enzime, aceasta ducand la degradarea organelor si in final la moarte.

Atunci cand corpul nu mai este capabil sa produca enzime de un anumit tip, el da semne de oboseala, indigestie, scaune neregulate, gaze, greata, pofte si sensibilitati alimentare, sinuzita, obezitate, afectiuni autoimmune si metabolice.
Este foarte important de mentionat ca in lipsa enzimelor ( datorita unei slabe digerari a alimentelor ) substantele nutritive, cum ar fi vitaminele si mineralele nu sunt absorbite de catre organism. Ele sunt activate doar in combinatie cu enzimele. Daca aceasta combinatie nu are loc, toate acestea vor fi eliminate prin urina.

Studiile au arata ca luarea consecventa de produse enzimatice inaintea unor activitati cu risc sporit de producere a unor leziuni, ajuta organismul sa se refaca intr-un timp record, injumatatind timpul normal de vindecare.

In concluzie putem mentiona, ca administrarea enzimoterapiei sistemetice readuce in viata energia, vitalitatea si supletea din tinerete, face invulnerabilitate la boli prin intarirea sistemului imunitar, reface in totalitate sistemul digestiv si reintinerirea organismului facandu-l mai proaspat, mai sanatos, aducand stralucire parului, unghiilor si pielii.

Dr.LILIANA LEVITCHI
IEnzyMed
Tel: 021. 232.86.99

Niciun comentariu: