joi, 16 iulie 2009

BIO ACTIVE MC – UN SUPLIMENT NUTRITIV CARE FACE MIRACOLE


BIO ACTIVE MC, obtinut din AGARICUS BLAZEI MURILL, aceasta este suplimentul care a redat speranta bolnavilor de cancer, de diabet, a celor care au probleme cu tensiunea arteriala, cu sistemul hormonal, cu sistemul nervos, cu diverse boli dermatologice sau cu surplusul de kilograme.


Suplimentul nutritiv a fost descoperit in urma cu 20 de ani, de catre Jaque Oyama, un om de afaceri japonez, si este facut dintr-o ciuperca foarte rara, Agaricus Blazei Murill. Dupa ce efectele miraculoase ale suplimentului au fost dovedite stiintific si atestate, ciuperca a inceput sa se cultive in Japonia, in crescatorii speciale.

Primele studii s-au facut in marile spitale din Japonia, unde Bio Active MC a fost folosit ca adjuvant in tratarea cancerului. Suplimentul, suta la suta natural, a fost administrat unui lot de pacienti cu forme grave de cancer, in paralel cu tratamentul clasic, iar rezultatele au fost de-a dreptul spectaculoase. In doar citeva luni de tratament adjuvant cu Bio Active MC, tumorile unor oameni cu sanse minime la viata s-au micsorat aproape suta la suta, asa cum atesta investigatiile imagistice (CT)

In plus, suplimentul a ajutat la ameliorarea si chiar eliminarea efectelor negative ale citostaticelor si radioterapiei. Bolnavii de cancer, care folosesc Bio Active MC ca tratament complementar adjuvant, spun ca depasesc mai usor cea mai grea faza a tratamentului clasic: chimioterapia. De fapt, suplimentul nutritiv are menirea de a imbunatati starea organismului, in ansamblu, ii sporeste rezistenta, il energizeaza si reechilibreaza rapid functiile afectate de boala.
In curele de slabire, Ciuperca lui Dumnezeu poate fi folosita ca un adjuvant al dietelor. Suplimentul potenteaza regimul alimentar si imbunatateste functiile sistemului digestive si ale sistemului hormonal. Administrat inainte de masa, Bio Active MC creeaza senzatia de satietate, taie pofta de mincare si accelereaza metabolismul. Specialistii spun ca se pot pierde circa 5 kilograme, in doar 10 zile, cu ajutorul acestui supliment nutritiv.
In campania “Meriti sa fii sanatoasa !”, desfasurata la Romantica Tv, au fost testate, cu acordul pacientilor, efectele Ciupercii lui Dumnezeu. Iata doua studii de caz, care atesta, inca o data, eficienta acestui supliment nutritiv:

1. Traian are … de ani si grave problem de sanatate. Rinichiul lui sting este atrofiat si aproape ca nu mai functioneaza. Medicii nu i-au dat nici o sansa de vindecare, cu ajutorul tratamentului clasic.

Inainte de a incepe administrarea Ciupercii lui Dumnezeu, Traian si-a facut o ecografie si analize ale singelui. Dupa 10 zile de tratament, a repetat aceleasi investigatii. Schimbarea a fost uimitoare, atit pentru Traian, cit si pentru medicii care il ingrijesc de ani de zile !
Dupa 10 zile de tratament cu Bio Active MC, rinichiul atrofiat s-a marit in dimensiune cu 1 centimetru si si-a reluat functiile normale.

In plus, analizele de singe ale lui Traian sint vizibil imbunatatite: transaminazele, colesterolul si glicemia au ajuns, in doar 10 zile, la valori normale.

2. Camelia are 40 de ani si, acum un an, a suferit un accident cerebral vascular. Urmarile au fost multe si grave: doua luni de paralizie pe partea stinga, aparitia menopauzei din cauza socului, prabusirea imunitatii, tulburari hormonale grave, depresii. Practic, intreg organismul Cameliei a fost afectat de acest accident cerebral vascular.

Inainte de administrarea Ciupercii lui Dumnezeu, dar si in timpul terapiei, Camelia a fost investigata si supravegheata de catre medici. Dupa numai 7 zile de tratament cu Bio Active MC, starea de sanatate a Cameliei s-a imbunatatit considerabil, asa cum arata studiile comparative facute pe baza investigatiilor cu biorezonanta:
a) Starea tiroidei s-a imbunatatit cu aproape 30 %.
b) Starea inimii s-a imbunatatit cu 50 %.
c) Starea ficatului s-a imbunatatit cu aproape 70 %.
d) Tranzitul intestinal s-a imbunatatit cu aproape 30 %.
e) Imunitatea a crescut cu 60 %.
f) Camelia a slabit 5 kilograme.
Surpriza cea mai mare a venit, insa, dupa 3 luni de tratament cu Bio Active MC, atunci cind menopauza, declarata ireversibila de catre medici, a fost inlaturata. Menstra Cameliei a revenit si se mentine, din luna august.

CONCLUZII:
Specialistii care au urmarit cazurile prezentate mai sus spun ca Bio Active MC este un supliment nutritiv care imbunatateste starea intregului organism, avind capacitatea de a detecta si remedia rapid functiile deficitare. Fie ca il folosim ca adjuvant in afectiunile grave (cum sint cancerul, diabetul, hiper si hipo tensiunea arteriala, bolile nervoase sau cele dermatologice), fie ca il luam pentru a indeparta stresul sau kilogramele in plus, suplimentul din Agaricus Blazei Murill, Ciuperca lui Dumnezeu, este un supliment nutritiv care a facut minuni, pentru milioane de oameni, din intreaga lume.

www.ejtrading.eu/ Daniela Cismaru Inescu, tel: 0723 033 017



Niciun comentariu: