miercuri, 7 iulie 2010

Şi pacienţii dializaţi pot pleca în vacanţă vara aceasta


ü Fresenius continuă programul „Dializa de vacanţă” şi în această vară în oraşele turistice Constanţa, Braşov, Suceava, Iaşi, Bacău, Oradea şi Oneşti

ü Şedinţele de tratament nu presupun niciun cost pentru pacient

ü Programări la 0723.550.123 sau dializadevacanta@fmc-romania.ro

Veşti bune pentru pacienţii hemodializaţi. Programul „Dializa de vacanţă”, iniţiat de Fresenius NephroCare, asigură rezervarea şedinţelor de dializă astfel încât pacienţii pot pleca în concediu, continuându-şi totodată şedinţele de tratament prin hemodializă la cele mai înalte standarde de calitate. Oraşele incluse în program acoperă destinaţii variate: litoral (Constanţa), munte (Braşov), mănăstiri din Moldova (Suceava, Iaşi, Bacău), Slănic Moldova (Oneşti), Băile Felix, Herculane (Oradea). Programul „Dializa de vacanţă” nu presupune niciun cost pentru pacient, tratamentul fiind decontat în totalitate de Casa Naţională de Asigurări de Sănătate.

„Persoanele care urmează un tratament de dializă întâmpină în general dificultăţi în a-şi planifica vacanţa, din cauza limitelor legate de mobilitate. Sunt practic dependente de aparatele de dializă, deoarece sunt nevoite să urmeze tratamentul de mai multe ori pe săptămână, aceste şedinţe fiindu-le vitale. Prin programul „Dializa de vacanţă”, pacienţii se pot bucura nestingherit de concediu alături de cei dragi”, a declarat Ioana Ţoncu, Director Operaţional Fresenius NephroCare România. „Programul pentru această vară propune o varietate mare a destinaţiilor şi aceeaşi calitate a serviciilor de dializă întâlnită în toate centrele noastre. Deja efectuăm tratamente prin hemodializă pacienţilor din ţară şi străinătate în centrele noastre, iar feed-back-ul din partea pacienţilor este foarte bun”.

Orice persoană care urmează un tratament prin hemodializă se poate înscrie în acest program, în baza acordului din partea medicului nefrolog curant şi prin programare cu cel puţin două săptămâni înainte la centrul din oraşul ales pentru petrecerea vacanţei.

Niciun comentariu: