luni, 11 mai 2009

OYAMA AGARICUS – STUDII DE CAZ

In cadrul emisiunii Supravietuitorii, realizata de Irina Reisler, la postul Romantica, au fost urmarite cazurile unor pacienti care au dorit sa foloseasca suplimentul Oyama Agaricus-Bio Active MC, ca adjuvant in tratamentele clasice pe care le urmau. Saptaminal, o echipa de medici a testat starea de sanatate a pacientilor respectivi si a urmarit evolutia fiecarui organ in parte, cu ajutorul biorezonantei. Periodic, pacientii si-au facut si analize de singe, care au indicat o imbunatatire vizibila a starii de sanatate, in timpul si dupa administrarea suplimentului Bio Active MC.


1. Traian Simindon, 66 de ani, rinichiul sting atrofiat, aproape nefunctional, fara sanse de vindecare, cu tratament clasic.
Inainte de a incepe tratamentul cu Oyama Agaricus, Traian si-a facut o ecografie si analize ale singelui.
Dupa 10 zile de tratament, a repetat aceleasi investigatii. Schimbarea a fost uimitoare, atit pentru Traian, cit si pentru medicii care il ingrijesc de ani de zile ! Dupa 10 zile de tratament cu Oyama Agaricus-Bio Active MC , rinichiul atrofiat s-a marit in dimensiune cu 1 cm si a inceput sa-si reia functiile normale.
Repetarea analizelor de singe a confirmat ca starea sanatatii lui s-a imbunatatit considerabil. Creatinina a scazut de la 1.9 la 1.2, steatoza hepatica gradul III a coborat la gradul I, colesterolul a scazut de la 220 la 180, totul in doar 10 zile, luand cantitatea de supliment potrivita pentru inaltimea si greutatea dumnealui.

2. Camelia Serban, 40 de ani, accident cerebral vascular, cu pareza pe parte stinga. Instalarea menopauzei a fost un alt efect al accidentului cerebral vascular.
Dupa numai 7 zile de tratament cu Oyama Agaricus- Bio Active MC, starea de sanatate a Cameliei s-a imbunatatit considerabil, asa cum arata studiile comparative, facute pe baza investigatiilor cu biorezonanta (vezi foto):
a) Starea tiroidei s-a imbunatatit cu aproape 30 %.
b) Starea inimii s-a imbunatatit cu 50 %.
c) Starea ficatului s-a imbunatatit cu aproape 70 %.
d) Tranzitul intestinal s-a imbunatatit cu aproape 30 %.
e) Imunitatea a crescut cu 60 %.

Dupa 3 luni de tratament cu Oyama Agaricus, ciclul menstrual a revenit, desi medicii care au ingrijit-o pe Camelia, considerau menopauza instalata definitiv.

CONCLUZII: Specialistii care au urmarit cazurile prezentate mai sus spun ca Bio Active MC este un supliment nutritiv, care imbunatateste starea intregului organism, avind capacitatea de a detecta si remedia rapid functiile deficitare. El functioneaza ca un bun adjuvant in tratarea cancerului, diabetului, hiper si hipo tensiunii arteriale, bolilor nervoase sau a celor dermatologice. Agaricus Blazei Murill, Ciuperca lui Dumnezeu, este un supliment nutritiv care a facut, face si va face minuni, pentru milioane de oameni, din intreaga lume.

EuroJapan Trading
www.ejtrading.ro
Daniela Cismaru Inescu, Tel: 0723 933 017

Niciun comentariu: