joi, 5 februarie 2009

Un remediu eficient in tulburarile de tranzit intestinal



Cercetările recente au arătat că la nivelul sistemului digestiv al unui adult sănătos, flora intestinală este rareori stabilă din punct de vedere microbian. Terapiile cu antibiotice, anumite boli sistemice cronice, de asemenea, un anumit tip de dietă, stressul, pot influența în mod nefavorabil și altera acest microclimat bacterian intestinal, dar,din fericire, acest lucru poate fi autocorectat prin administrare de probiotice.
Probioticele sunt definite ca microorganisme vii, care tranzitează tractul gastrointestinal și care influențează favorabil starea de sănătate a individului la care sunt administrate.
Au efecte pozitive asupra sănătății omului prin îmbunătățirea ecosistemului intestinal si fortifierea sistemului imunitar. Echilibrul intestinal și probioticele joacă un rol benefic în producerea de vitamine, acizi organici și factori antitumorali prin inhibarea agenților patogeni.
SOFAR Farmaceutici a brevetat și înregistrat la Institutul Pasteur din Paris, Lactobacillus casei, subspecia DG, probiotic pe care l-a condiționat în produsul farmaceutic ENTEROLACTIS. Acesta conține fermenți lactici vii, de origine umană, atent selectați și caracterizați de o puternică vitalitate și aderență, capabili să reechilibreze rapid compoziția
florei intestinale. ENTEROLACTIS este indicat ca parte a unui program de tratament comprehensiv,pentru toată patologia care se însoțește de dezechilibre ale florei enterice.
În funcție de concentrația de lactobacilli care se găsește în fiecare formulă de ENTEROLACTIS există în farmacii 3 variante ale acestui medicament și anume:
- ENTEROLACTIS - 8 miliarde de celule;
- ENTEROLACTIS PLUS - 24 miliarde de celule;
- ENTEROLACTIS DUO - 8 miliarde de celule și inulină.
Tratamentul poate fi inițiat sub supravegherea unui medic specialist sau poate fi administrat individual acasă. Doza și durata tratamentului trebuie individualizată în funcție de necesitățile și răspunsul pacientului.
ARE EFICIENȚĂ ÎN:
- dismicrobismul intestinal după terapie cu antibiotic;
- diareea infecțioasă acută virală sau bacteriană;
- profilaxia alergiei date de laptele de vacă,
- diarea călătorului.
Utilizarea Enterolactis este considerată inofensivă,deci produsul poate fi folosit și pe durata sarcinii și a alăptării. Enterolactis este la fel de eficient și de bine tolerat atât la persoanele în vârstă, cât și la tineri, copii și sugarii, începând cu vârsta de 2 luni.
ENTEROLACTIS PLUS
Utilizat în schemele terapeutice din:
- tratamentul de prima intenție din terapia diareei acute;
- diareea dată de Rotavirus,
- colita dată de Clostridium difficile;
- în controlul remisiei bolilor inflamatorii cronice intestinale.
ENTEROLACTIS DUO este un simbiotic constituit dintr-o asociere de Lactobacili vii de origine umană (componentă probiotică),caracterizați de o viabilitate mare și aderență la mucoasa intestinală și inulină, o fibră ce se găsește în diverse fructe, cereale,legume, obținută industrial din rădăcinile de cicoare (componenta prebiotică) ce nu este digerată la nivel intestinal, dar care stimulează selectiv creșterea și activitatea bacteriilor comensale din colon și crește semnificativ masa scaunului prin creșterea conținutului acestuia
în apă astfel crescând frecvența evacuărilor.
UTILIZAT ÎN:
- constipația funcțională,
- profilaxia recidivei simptomatice a diverticulozei.
Administrarea zilnică a 8 g de INULINA (2 pliculețe de En-13terolactis Duo), sporește cu 20% absorția CALCIULUI conținut în dietă, ceea ce conduce la creș-terea masei osoase atat în adolescență cât și în post-menopauză,contribuind la prevenirea osteoporozei.
Un tratament complet, pentru a fi eficient, trebuie să dureze cel puțin 2-3 saptamani si
trebuie repetat la un interval de 2 luni. În caz de administrare concomitentă cu antibiotice,
Enterolactis trebuie administrat la o distanță de cel puțin 4 ore de antibiotic.

Pentru informaţii suplimentare: 0726.211.224
Agent Autorizat: Sofar farmaceutici S.r.l
Electromagnetica Busines Center, Corp 5 et.1
Tel. 021.425.57.37
Calea Rahovei nr. 266 – 268, Bucuresti
www.sofar.ro

Niciun comentariu: