joi, 5 februarie 2009

De la Natura, STOP COLESTEROL!


Athero Stop combinatie naturala de fitosteroli, extrem de eficienta importiva colesterolului

Cand sanatatea este la mijloc trebuie sa stim ce poate si ce nu poate sa faca un supliment nutritiv pentru noi. In astfel de situații este mai bine sa utilizezi suplimente nutritive cu rezultate documentate si de la companii care isi pot susține afirmațiile facute la adresa produselor pe care le au (www.chemomed.ro).

Un astfel de supliment 100% natural produs in Japonia, conține o combinație optima de fitosteroli (beta-sitosterol, campesterol, stigmasterol, brassicasterol) si este probabil cel mai eficient supliment nutritiv natural de pe piața ce reduce absorbția colesterolului in sange, esențial in optimizarea nivelului colesterolului din sange si eliminarea colesterolului depus pe vasele de sange.

In absența fitosterolilor, colesterolul este absorbit din celulele superioare ale intestinului subțire si transferat in sange, in timp ce in prezența fitosterolilor aceasta absorbție este inhibata.

Combinația optima de fitosteroli, asigura in mod natural reducerea absorbției colesterolului in sange si a nivelului colesterolului total prin cresterea nivelului HDL (substanța ce transporta colesterolul, cu efecte pozitive, eliminandu-l din organism) si scaderea nivelului LDL (substanța ce transporta colesterolul, cu efect negativ, depozitandu-l in anumite zone) si trigliceridelor.

Studiile realizate la nivel internațional, au dovedit ca un produs natural, prin conținutul sau optim de fitosteroli, este unicul produs natural, extrem de eficient, recomandat pentru:

- Reducerea absorbției colesterolului in sange,
- Optimizarea nivelului colesterolului din sange
- Prevenirea ți eliminarea depunerilor de colesterol
- Reducerea riscul apariției osteoporozei, cancerului de san, colon sau prostata
- Susținerea sanatații aparatului cardiovascular

Aceasta combinație optima de fitosteroli in alimentație este calitativ la fel de importanta in scaderea nivelului colesterolului precum reducerea consumului de grasimi si ofera o alternativa reala, naturala, in reglarea colesterolului din organism.

Achiziționand un pachet de tratament optim de 4 cutii ATHERO STOP, veti plati doar 3 cutii.
- oferta valabila pana la 31 Ianuarie 2009 –
Puteți achiziționa produsul din farmacii, sau direct de la Depozitul nostru.
CONTACTAȚI-NE! t
el: 021.332.71.02

Niciun comentariu: