marți, 5 ianuarie 2010

Solutiile Styx Naturcosmetic pentru demachierea corecta a tenului


In ultima vreme a aparut o tendinta puternica de folosire a servetelelor demachiante in locul demachiantului clasic. Ceea ce nu se stie insa este faptul ca serveţelele demachiante sunt mai bune doar cand se folosesc pentru a curata unui ten foarte puţin machiat. Dar cand este vorba de a sterge un machiaj complet, fondul de ten, pudra, rimelul rezistent la apa, rujul sau glossul de buze, serveţele demachiante nu sunt la fel de eficiente cum este banalul lapte demachiant.

Apa este benefica pentru organism si reimprospateaza si hidrateaza tenul, dar simpla apa de la robinet nu va avea niciodata capacitatea de curatare a unui gel sau lapte demachiant De ce? Simplu, pentru ca sebumul sa se dizolve si pentru a evita astuparea porilor cu substanţe grase, trebuie sa completezi actiunea de curatate a apei cu o lotiune demachianta sau cu un gel de curatare.

Peste zi, dar si chiar noaptea in timpul somnului, tenul este supus actiunii factorilor externi. Demachierea face ca praful, make-upul zilnic, celule moarte sa fie inlaturate de pe ten, lasandu-l sa respire, sa se regenereze si sa fie sanatos.De aceea demachierea, mai ales daca ai trecut de varsta de 25 de ani, trebuie sa intre in ritualul tau zilnic de infrumusetare. Nu uita sa te demachiezi atat seara, la culcare, cat si dimineata. In felul acesta, tenul tau va ramane tanar si sanatos mult mai mult timp.

Nu se foloseste la demachiere sapun pentru ca modifica PH-ul pielii. Ph-ul pielii sanatoase este de 5,5, sapunul modifica acest ph de la 5,5 la 8, stare in care pielea nu se mai poate apara si permite cu usurinta aparitia microbilor.

Demachiantul trebuie sa fie cel corect, ales pentru tipul de ten pentru ca ingredientii difera.

Krautergarten lapte demachiant pentru ten uscat si sensibil
Ingredienti activi: ulei de jojoba, extract de galbenele si musetel
Galbenele au actiune cicatrizanta, tonica, antiiritanta, de reducere a fragilitatii vasculare si de imbunatatire a circulatiei sanguine periferice.

Krautergarten lapte demachiant pentru ten gras
Ingredienti activi: extract de sunatoare si hamamelis
Hamamelisul su aunatoarea au actiune antiseptica, astringenta, cicatrizanta, antiinflamatoare.

Krautergarten lapte demachiant pentru ten normal si mixt
Ingredienti activi: extract de arnica, ulei presat la rece de avocado si soia
Arnica are actiune antiinflamatoare, tonica, cicatrizanta si nu in ultimul rand decongestiva si de reglare a transpiratiei.

http://www.shop.styx.ro

Niciun comentariu: