vineri, 20 noiembrie 2009

AROMATHERAPY ULEI DE MASAJ  • O combinatie de uleiuri esentiale (puritate 100%), uleiuri din plante presate la rece si alte extracte vegetale intr-o formula proprie marca STYX.
  • Aceste produse aduc beneficii multiple intregului corp, iar mainile maseurilor sunt protejate si tratate in acelasi timp.
  • Nu contin derivati petrochimici ca de ex. ulei de parafina.
  • Nu se folosesc la copii sub 3 ani. Nu se aduce in contact cu ochii sau cu mucoasele membranare.

Revitalizant muscular
Stimuleaza circulatia periferica, tonifica musculatura si revitalizeaza pielea atona.
Contine ulei esential de rozmarin, eucalipt etc. in ulei baza de soia, macadamia si germeni de grau.


Anti stress
Are efect relaxant dupa activitati solicitante indelungate. Detensioneaza musculatura gatului si cefei. Contine ulei esential de lamaie, mandarina, roinita si lemongrass in ulei baza de de soia si macadamia.


Tonic
Diminueaza starile depresive tranzitorii, reda buna dispozitie iar parfumul placut da un efect anti-depresiv.
Contine ulei esential de portocala, bergamota etc. in ulei baza de soia, macadamia, sunatoare, galbenele si germeni de grau.


Sport Mix
Activeaza circulatia periferica, confera o caldura placuta corpului, linisteste si diminueaza durerile musculaturii solicitate de efort fizic.
Contine ulei esential de menta, rozmarin, eucalipt, scortisoara si cuisoare in ulei baza de soia, macadamia si germeni de grau.


37 Plante
Activeaza circulatia sanguina, hraneste epiderma si revigoreaza intregul trup.
Contine ulei esential de portocala, menta, eucalipt, scortisoara, cuisoare etc. in ulei baza de soia, macadamia si germeni de grau.


Anticelulitic
Prin masaj zilnic contribuie la combaterea celulitei. Imbunatateste aspectul epidermei prin drenarea toxinelor si al altor produsi de dezasimilatie din tesuturi. Imbunatateste aspectul pielii din zonele cu celulita.
Contine ulei esential de menta, rozmarin etc. in ulei baza de soia, macadamia si germeni de grau.

http://www.shop.styx.ro/

Niciun comentariu: