joi, 2 aprilie 2009

Alcalinizare pentru sănătatea noastră !!!

Tot mai des întâlnim în paginile diferitelor reviste informaţii legate de stilul de viaţă, tratament naturist şi noţiunea de acidificare.

Dar ce înseamnă de fapt termenul de acidifcare?
Omul are tendinţa de a crede că este imun şi nu se poate îmbolnăvi, cu atât mai mult cu cât nu am auzit niciodata despre faptul că, o boală de care suferim poate fi cauzată de acidificarea corpului.

Azi, dacă cineva se îmbolnăveşte, sau dacă „numai” îl doare capul, fuge repede la farmacie să-şi amelioreze simptomele, deoarece nu avem timp pentru suferinţă, mai ales pentru boală.
Există însă o teorie conform căreia izvorul comun al tuturor bolilor este acidificarea organismului. Această teorie se numeşte Noua Biologie şi este dezvoltată de Dr. Robert O. Young- biochimist, microbiolog şi cercetător ştiinţific american renumit, care a analizat mai mult de 25 de ani modul în care corpul nostru funcţionează la nivel celular.

Conform teoriei Noua Biologie, la baza tuturor bolilor se află o singură cauză si ca urmare există doar o singură boală. Aceasta se numeşte acidificarea corpului, care se poate datora mai ales stilului de viaţă, alimentaţiei şi gândirii dezechilibrate.
Ca urmare, daca există o singură boală, atunci există doar un singur tratament, iar acest tratament nu este altceva decât stoparea dezechilibrului acido-bazic, respectiv incetarea stilului dezechilibrat de viaţă, al alimentaţiei şi al gândirii negative, iar corpul nostru trebuie alcalinizat şi energizat.

Poate vă puneti intrebarea: Cine este afectat? Mă afectează şi pe mine?
Gândiţi-vă cât de frecvent apar în viaţa dumneavoastră factori care facilitează apariţia acidificării: alimentaţie necorespunzătoare, aer poluat, fum, fumat, hormoni din produse de origine animală, antibiotice, medicamente, conservanţi, agenţi coloranţi pentru alimente, agregate ajunse în diferite produse cosmetice, apa potabilă, etc.Sau poate aţi simţit deja simptomele acidificării , cum ar fi : oboseală de dimineata , nivel scăzut de energie, tulburări de digestie, diabet, probleme cardiovasculare, hipertensiune arterială, colesterol crescut, urticarie, alergii (ex. alergii alimentare), infecţii (ex: candida), astm, îmbătrânire rapidă, depresie şi nu în ultimul rând crestere în greutate. Sau aveţi diverse dureri, înţepături, amorţeli, etc. Toate aceste simptome nu sint altceva decat un sistem de autoapărare al organismului nostru pentru a depozita şi neutraliza acizii.

Există cale de întoarcere pentru aceste dezechilibre?
Corpul nostru este compus din circa 70% apă. Dr. Young încearcă să compare organismul nostru cu un acvariu plin de peşti. Dacă hrănim peştii (celulele noastre) cu o cantitate şi o calitate adecvată de hrană fiecare peşte rămâne sănătos, la fel ca şi organismul nostru. Există însă şi un alt factor principal-apa din acvariu, adică spaţiul dintre celulele corpului nostru. Ce aţi face cu peştele de aur dacă aţi vedea că ceva nu este în ordine? În mod cert aţi schimba apa. Din păcate noi nu facem acest lucru cu organismul nostru !!!!
Imaginaţi-vă că în acest acvariu peştii sunt celulele şi organele Dvs., iar apa este lichidul care transportă elementele nutritive şi elimină toxinele.

Ca urmare, dacă doriti să restabiliti echilibrul acido-bazic începeţi să vă alcalinizaţi corpul, respectiv incepeţi cu schimbarea regimului alimentar, dar dacă doriţi o soluţie mai rapidă pe lângă alimentaţia corespunzătoare, Dr. Robert Young a dezvoltat un produs concentrat sub formă de pudră verde cu o compoziţie unică de 49 tipuri diferite de verdeţuri, ierburi, frunze şi germeni biorganice. Aceste plante conţin peste 125 vitamine naturale, substanţe minerale, aminoacizi şi flavonoizi.

Cartea Dr-ului Robert Young: „Miracolul Ph”, ne oferă perspective noi şi redefineşte noţiunile de boală şi sănătate si este accesibil deja si la noi in ţară.
Dacă vă decideţi pentru un corp sănătos care să vă susţină greutatea ideală, puteţi începe să vă restabiliţi sănătatea organismului, echilibrul, armonia, pentru că nu este niciodată prea târziu!! Pentru Dvs. şi familia Dvs.!

Brunner Aliz 0722/540.176
www.sanatate-ph.com

Niciun comentariu: