joi, 12 martie 2009

Un rival de temut in terapia cancerului si a diabetuluiCiuperca Agaricus Blazei Murill are un continut bogat de proteine, vitamine, minerale si aminoacizi (in total 120 de elemente necesare organismului) și contine sase tipuri de steroizi (ergosterol si cerebusterol) care ajuta la oprirea cresterii numarului de celule canceroase și reducerea efectelor secundare cauzate de tratamentul chimioterapiei sau radioterapiei aplicat pacientilor cu cancer. Astfel, pacientii care, pe lânga tratamentele obișnuite au luat si Agaricus, timp de trei luni, au constatat o crestere a imunitatii, nu au suferit de stari de voma, lipsa de pofta de mâncare, oboseala, lipsa de energie, terapiile devenind de 3 pâna la de 7 ori mai eficiente!
Actiuni:

1. Activarea sistemului imunitar al gazdei (macrophage-ul) si al sistemului reticulo-endotelial: stimuleaza inductia de cytokinin (interferonul), actioneaza ca BRM si prelungeste viata; are efect antitumoral cu 20-25% mai ridicat decât al altor specii suprimând multiplicarea celulelor Beta (1-3)-glucan, beta(1-6)D-glucan - proteina complexa, heteroglucan acidic, xyloglucan, heteroglucan - proteina complexa, glycoproteina (lectin) etc.-germaniu, seleniu, sterol.
2. Actiune carcinostatica: actiune de suprimare a propagarii celulelor; cancerigene cu cytotoxin.
3. Efect de prevenire a cancerului, efectul excretor al carcinogenului absorbit.
4. Reducerea glicemiei, stimularea productiei de insulina prin vitalizarea functiei pancreasului datorita aportului de aminoacizi si zinc.
5. Scaderea tensiunii arteriale, scaderea colesterolului, remediu pentru ateroscleroza datorita continutui bogat in vitamine D contribuie la absorbtia calciului, stimuleaza productia osoasa prin ergosterol.
6. Intarirea sistemul imunitar, prevenind astfel aparitia tumorilor maligne; modularea activitatii sistemului imunitar, Agaricus Blazei Murill fiind recunoscut pentru tratarea alergiilor cutanate, polinoze precum si a sistemului endocrin
7. Regleaza secretia tiroidiana (prin beta(1.6)D-glucan si seleniu, fenilalaninei si iodului.
8. Efect antiinflamator: compusi sterolici, utili atât in afectiunile reumatismale cronice, cât și in combaterea reactiilor adverse ale tratamentelor conventionale in cancer.
9. Protejarea impotriva virusului hepatitic: Beta-D-glucan stimuleaza productia de interferon propriu, arginina, metionina si cuprul si vitamina K.
10. Stimuleaza productia de globule rosii prin vitamina B12, acid folic, fier, cupru, cobalt, triptofan.
11. Favorizeaza absorbtia intestinala: glutamina si threonina regleaza metabolismul acidului uric prin molibden.
12. Detoxifierea organismului: continutul ridicat de fibre alimentare favorizeaza detoxifierea prin eliminarea substantelor carcinogene, previne constipatia, stimuleaza detoxifierea prin celuloza, pectina si chitina; pectina si lignina faciliteaza de asemenea absorbtia glucidelor si lipidelor.
13. Stimuleaza transmisia nervoasa si activitatea sistemului nervos central
14. Regleaza contractia musculara
15. Stimuleaza regenerarea capilara si epiteliala
16. Pastreaza functia reproductiva

De asemenea, contine proteine si glucide in cantitati mari si egale, spre deosebire de alte varietati, care contin preponderent unul din aceste grupuri nutritive.
Suplimentul merge cu mai multe tipuri de citostatice dar este bine sa verificam compatibilitate lui cu acestea.

EURO-JAPAN TRADING
Mobil:0723/933017
E-mail: office@ejtrading.eu
Web: www.ejtrading.eu

Niciun comentariu: