marți, 6 ianuarie 2009

Biorezonanta magnetică si afectiunile la nivel celular




Biorezonanta este o metodă de analiză neliniară (sistem de diagnostic neliniar - NLS), neinvazivă şi fără emisie de radiaţii, folosită pentru a examina starea de sănătate a diferitelor organe, ţesuturi sau chiar celule. A fost utilizată iniţial în chimia organică pentru a determina compoziţia unor substanţe complexe.
Diagnosticarea prin biorezonantă constituie cea mai modernă metodă de diagnosticare a întregului organism. Utilizată si în scop preventiv se pot depista probleme de sănătate, încă de la nivel informational-energetic, când boala nu este instalată la nivel fizic. Pacientul i se face o evaluare a stării sale de sănătate, evaluare care durează aproximativ 1 oră, ulterior recomandându-se mijloacele de tratament.
Tratamentele cu ajutorul biorezonantei pot fi făcute copiilor cât si vârstnicilor, neexistând contraindicatii.
Cele mai bune rezultate în tratamente au fost în cazul bolilor alergice, cu diferite expresii clinice (astm, rinite, eczema), boli reumatismale (coxartroze, lombosciatice, poliartrite, infectii urinare (cistite, pieliete), infectii cu diferite localizării cu germeni bacteriali, virusi, fungi, paraziti intestinali, boli ale pielii acne, psoriasis, dereglări hormonale si endocrine, stress, depresii.

Dr Mitrache Lacramioara specialistul în medicina complementară


Centrul de medicina naturala Sanozzon

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nu v-ati gandit sa faceti un site? firma la care lucrez are o super oferta! 250 euro site de la A la Z, programare, design, layout pt posesor(nu e nevoie de mentenanta), galerie foto, newsletter, eventual magazin online, daca vrei sa incepi sa vinzi fotografiile, totul cu doar 250 euro, iar domeniul costa 180 ron si ramane al tau pe viata! contactati-ma : 0770257214